0 kr 0
Varumärken  Julbo

Julbo

Filtrera Visa 9 artiklar
9 artiklar
Sortering:
51
Julbo VERMONT
Tidlös klassiker
1 845 kr
57
Julbo SHIELD utan receptglas
 Air Flow-ventileringssystem 
från 1 500 kr
Julbo OUTLINE
REACTIV photochromic linser
2 100 kr
54
Julbo SPARK

Solglasögon med polariserande kategori 3 linser

1 650 kr
50
Julbo RUSH
Poliserade/Fotokromatiska
2 740 kr
Limited Edition 59
Julbo DENSITY GROUPAMA

Julbo Density Groupama Fdj 

1 500 kr
LIMITED EDITION 50
Julbo ULTIMATE GROUPAMA

Ultimate Groupama FDJ

1 650 kr
57
Julbo THE STREET
Nyhet
Julbo optical clip M
Kompatibel med alla RX CLIP-modeller
från 600 kr

Julbo Solglasögon- Hög kvalitet, används av proffs inom sportbranschen

Den franske grundaren Jules Baud designade det första paret skyddsglasögon 1888 för arbetare som jagade kristaller i de franska alperna. Det tog bara en kort tid innan designern inkluderade solglasögon med skyddsglas för alpina entusiaster. Nuförtiden anses Julbo solglasögon vara några av de bästa produkterna för utomhusaktiviteter.

 

Julbo solglasögon är kända för sin oöverträffade hållbarhet, bekväma passform och överlägsna optiska klarhet, vilket gör dem till en favorit bland friluftsidrottare, proffs och vardagsäventyrare. Julbo solglasögon ger 100% UV-skydd från solens skadliga strålar och enastående prestanda. För cykelälskare och många andra idrotter finns det också flera bra alternativ.

 

Hur rengör man Julbo solglasögon?

Det är avgörande att hålla dina Julbo solglasögon rena på rätt sätt för att bevara deras prestanda och utseende. Vi rekommenderar att först tvätta och torka händerna och sedan använda en optisk lösning eller rengöringsservetter för att ta bort damm, smuts, olja, svett och annat skräp från linser utan att repa eller skada dem.

 

Efter att du tagit bort smutsen från linserna rekommenderar vi alltid att du förvarar dina Julbo solglasögon i ett skyddsfodral. Fodralet ska vara tillverkat av ett slitstarkt och styvt material för att förhindra att dina solglasögon kläms.

 

Var kan man köpa Julbo solglasögon?

Svaret är Webboptik.se. Du kan enkelt köpa Julbo solglasögon på vår hemsida från bekvämligheten av ditt hem. Du kan hitta en unik kollektion av Julbo solglasögon i olika storlekar och färger. Du kan filtrera samlingen inte bara efter färgen på bågarna utan även efter linsfärg. Julbo solglasögon har oändliga linsalternativ, från ljusgrönt och lila till klassiskt blått och svart.

 

Om stil och hög kvalitet är vad du letar efter är Julbo solglasögon det rätta valet. Vänta inte längre utan köp ditt favoritpar på vår hemsida idag!


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan