0 kr 0
Förstoring  Sminkspeglar

Spegel med förstoring

Filtrera Visa 5 artiklar
5 artiklar
Sortering:
5X
SMINKSPEGEL 5X MED SUGPROPP
Spegel med förstoring att fästa på väggen
100 kr
89 kr
7X
SMINKSPEGEL 7X MED SUGPROPP
Spegel med förstoring att fästas på väggen.
150 kr
10X
SMINKSPEGEL 10X MED SUGPROPP
Liten sminkspegel 90 mm
88 kr
10X
SMINKSPEGEL ALICE 10 X
Sminkspegel med sugpropp
55 kr
BORDSPEGEL 3/1 X
Praktiskt för alla tillfällen.
88 kr

Sminkspeglar

Sminkspeglar är inte som en vanliga speglar. De är mindre och lättare att ha med sig och kommer med rejäl förstoring. Det är för att du ska kunna skapa en vacker sminkning när du tittar med ett öga. Har du en gång vant dig med att använda en sminkspegel kommer du inte vilja gå tillbaka till en vanlig spegel. I sortimentet hittar du flera modeller med olika mycket förstoring. Hitta din nya favorit redan idag.

Sminkspegel med förstoring

Fördelen med att använda en sminkspegel jämfört med en vanlig spegel är att den har mycket mer förstoring som gör att du kommer se mycket bättre oavsett om det är för att lägga en snygg makeup eller plocka ögonbrynen. Det finns flera smarta sminkspeglar att välja mellan. Fristående som du kan placera där du önskar eller hålla i handen, spegel med sugpropp, liten bordsspegel eller en förstoringsspegel att fästa på väggen. Förstoringarna som finns kommer från 5x upp till 10x, våga prova dig fram för att hitta den förstoring som du trivs bäst med.

Välj spegel med rätt förstoring

Förstoringen på sminkspeglar varierar från 5x upp till 10x. Det är en väsentlig skillnad vilket du kommer att märka. Prova dig fram till vilken förstoring du vill ha på en liten bordsspegel eller förstoringsspegel med sugpropp. Det kan vara väldigt individuellt vad man trivs bäst med. Glöm inte bort att kombinera din sminkspegel med riktigt bra belysning. Den kombinationen tillsammans är vad som kommer att ge dig absolut bäst förhållande för att sminka dig på bästa sätt.

 


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan