0 kr 0
Läsglasögon  Utan skalmar

Glasögon utan skalmar

skalmlösa läsglasögon
Nyhet
Flexsee marble Läsglasögon

Marmor silikonfodral med frostade läglasögon

165 kr
47
Cigarr läsglasögon
Flexskalm och maximal komfort.
325 kr
295 kr
3 X
Förstoringsglas med kedja
Förstoringsglas 3X
334 kr
225 kr
2X
Lornjett Airport
Lornjett med 2 x förstoring
387 kr
225 kr
Kampanj
Läsglasögon
Skalmlösa läsglasögon, en modern pincené.
95 kr
2,5 X
Läsglasögon
Ett smart och praktiskt förstoringsglas att sätta på näsan - inte större än ett kreditkort!
88 kr
40
FLIP-UP Small
Flip-up med styrka
315 kr
55
FLIP-UP Medium
Flip-up med styrka
315 kr
58
FLIP-UP Large
Om du behöver extra addition.
315 kr

Glas läsglasögon - alltid nära tillhands!

Letar du efter ett par smidiga, snygga och användbara läsglasögon? Vi erbjuder riktigt smidiga läsglasögon utan skalmar. Dessa gör det extra enkelt att alltid få med dig dina glasögon vart du än ska. Googleyes har en självhäftande tejp på baksidan så att du enkelt kan fästa dem på baksidan av din mobil eller någonstans i bilen eller båten. Kanske behövs de för att scrolla i mobilen eller läsa lunchmenyn! Här hittar du våra skalmlösa modeller att fästa på näsan, som en modern pincené. Kolla in våra läsglasögon ”Eyecard”, dessa har samma storlek som ett vanligt kreditkort och du kan enkelt få med dig glasögonen genom att alltid ha dem i plånboken. Genom att fästa glasögonen på näsan får du båda händerna fria och kan köra bil, läsa tidningen eller lösa korsord. Vi har även andra varianter av läsglasögon utan skalmar som mer påminner om vanliga glasögon. Dessa sitter bekvämt på näsryggen tack vare en halkfri tejp.

Komplettera med skalmlösa glasögon

Använder du någon typ av glasögon men är i behov av läsglasögon då och då? Att bära med sig ett par glasögon att byta mellan blir ett extra moment och är inte alltid ett alternativ. Det kan vara exempelvis skyddsglasögon i verkstaden, skärmglasögon framför datorn eller annat arbete. Då är flip-up läsglasögon utan skalmar en optimal lösning att använda sig av. Du fäster dessa läsglasögon utan bågar enkelt direkt på de befintliga glasögonen. Glasögon utan bågar som du fäller upp och ned efter behov. När de inte används för stunden behöver du inte leta efter en plats att lägga dom på – minskad risk för både repor och att de tappas bort!

Praktiskt och smidigt med läsglasögon utan

skalmar

För dig som uppskattar när glasögonen är smidiga och lätta att få med i väskan är ett par läsglasögon utan skalmar rätt val. Dessa tar ingen plats och är samtidigt bekväma att bära. Kom ihåg att vi även erbjuder mängder av andra smarta och praktiska produkter. Vad sägs exempelvis om förstoringsluppar, extra nässkydd eller imskydd? Det är endast några av våra smarta produkter och tillbehör. Vi har även ett stort sortiment för dig som använder linser eller som tränar. Kanske behöver du flera olika par läsglasögon? Varför inte ha ett par i sovrummet, ett i köket och ett par som du kan ta med dig? Vi erbjuder vanliga läsglasögon i olika styrka och även läsglasögon med belysning.


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan