0 kr 0
Sol/Övriga glasögon  Suncovers / Fitovers

Suncovers / Fitovers

125 x 41 mm
Suncover 125 x 41 MM.
Solglasögon som du sätter utanpå dina vanliga glasögon. Dubbla glas ingår.
515 kr
140 x 37 mm.
SUNCOVER 140 X 37 MM
Sun Shield använs tillsammans med dina ordinarie glasögon
383 kr
130 x 50 mm
SUNCOVER BARN 130 x 50 mm.
Sun Shield använs tillsammans med dina ordinarie glasögon
383 kr
133 x 44 mm
SUNCOVER 133 X 44 MM
Sun Shield att placera utanpå dina ordinarie glasögon
383 kr
135 x 50 MM
SUNCOVER 135 x 50 MM.
Suncover för runda glasögon
383 kr
144 x 42 mm
SUNCOVER 144 X 42 MM
Sun Shield som används tillsammans med dina ordinarie glasögon.
383 kr
142 x 54 mm.
SUNCOVER XL
Fitover extra stor modell
383 kr
142 mm
SUNCOVER FLIP UP
Suncover med uppfällbart glas.
345 kr
135 x 50 mm.
Gula glasögon 135 X 50
Gula kontrasthöjande glasögon
504 kr
från 425 kr
142 X 54 mm
Gula glasögon XL 142 X 54
Kontrasthöjande gula glas
504 kr
från 425 kr
47
Nyhet
Manhattan F0212
Snygg eko-båge med magnetisk clip-on
från 1 500 kr
52
solglasögons TR90 square modS0401
polariserade linser
599 kr

Solskydd för glasögon

För den som använder glasögon finns det flera typer av solglasögon att använda sig av. Suncovers och fitovers är en typ av solglasögon som placeras ovanpå de vanliga glasögonen. De skyddar mycket bra från solen samtidigt som du kan behålla dina vanliga glasögon på under. Hos Webboptik hittar du ett brett sortiment av snygga suncovers i olika modeller och färger.

Suncovers finns med både gula, bruna och svarta glas. Gula glas är kontrasthöjande och passar bra att använda i exempelvis skidbacken. Då framträder konturer av andra skidåkare och omgivningen extra tydligt. Svarta och bruna glas ger ögonen ett mycket behagligt skydd från solen. Flera suncovers kommer med ett löst par kontrasthöjande glas att själv använda genom att montera på och av efter behov. Samtliga suncovers i sortimentet är CE-märkta och många finns med bågar med olika färger. Var uppmärksam på olika storlekar vid beställning. Suncovers finns till både vuxna och barn, utgå ifrån de befintliga glasögonen för att hitta rätt storlek. 

Solglasögon ovanpå glasögon

Behåll dina vanliga glasögon och använd istället suncovers som placeras ovanpå. Fördelen är att du behåller dina vanliga bekväma glasögon och behöver inte tänka på att prova ut ännu ett par glasögon med styrka. De är väldigt rymliga för att dina vanliga glasögon ska passa att använda under, utan att det skaver eller blir obekvämt på något sätt. Det är viktigt att att mäta yttermåttet på dina vanliga glasögon för att vara säker på de passar. Varje fit-over modell på hemsidan har tydliga mått angivna för att du enkelt ska kunna hitta rätt. Flera modeller har en så kallad flip-up funktion. Flip-up innebär att glaset går att vika upp vilket kan vara skönt om det blir molnigt. Du behöver då inte ta av dig glasögonen utan kan enbart fälla upp glasen.

Flera modeller av suncovers

Vi har ett brett utbud av suncovers. En sportigare modell med spegelglas, där glaset går att få i flera olika färger. Det finns runda modeller, med flip-up och en rad klassiska varianter. De har 100 % UVA-UVB skydd och finns i flera olika färger. Här finns ett par suncovers för alla. 

Många modeller är stilrena och perfekta att använda i vardagen. Gummerade bågar är särskilt användbart för en aktiv person då de sitter extra bra på plats vid rörelse. Polariserade glas minskar reflektioner och ger en mer avslappnad stund i ljusa miljöer för ögonen. Utgå alltid från innermåttet som finns angivet på respektive suncovers. Mät ordinarie glasögon för att säkerställa de får plats i det angivna innermåttet. Webboptik säljer kvalitativa produkter från välkända tillverkare som kan användas under många år. Det optimala alternativet för dig som vill ha ett bra alternativ till solglasögon med styrka. Suncovers är bekväma att bära som komplement till vanliga glasögon. 


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan