0 kr 0
Tillbehör  Press-On Lins

Press-On Lins

LÄSRUTA PressOn
3M PressOn lins
395 kr
PRESS-ON PRISMA
3M
Prisma fresnellins.
595 kr
+1/+3
LÄSRUTA
För närseende på solglasögon, sportglasögon, dykmasker etc.
595 kr
Ocklusionstejp
Tejp med olika grader ljusgenomsläpp eller ocklusion
195 kr

Press-On Lins är ett samlingsnamn för linser som går att fästa på glasögonens/visirens glas. En variant av dessa går under namnet läsruta. Läsruta en smart lösning för dig som behöver se på nära håll. Från att läsa liten text till att se små detaljer. Går att klistra på alla typer av glasögon som dykmasker, visir, sportglasögon, solglasögon och liknande. Finns i flera styrkor för att du ska kunna använda dem fullt ut. Vi har även Press on prisma för dig som har behov av prisma, t.ex vid skelning. Press on sfär är en lins som täcker hela glasets yta. Både varianten med prisma och med sfär klipper man till efter glasögönglasets form.

Enkla att montera

Att montera en bifokal läsruta går snabbt och enkelt. Den kommer då att motsvara den läsruta som kan slipas in på ett par vanliga glasögon. Fördelen med en press-on lins är att den kan fästas på alla typer av glasögon. Läs alltid medföljande monteringsanvisning för att säkerställa montering görs på rätt sätt. Några saker är extra viktigt att tänka på vid all montering:

 

  1. Rengöring

Rengöring av den yta där läsrutan ska placeras är viktigt. Använd inte tvål utan rengöringsmedel för glasögon eller optikputs.

  1. Torka ytan

Torka ytan torr och var säker på att all smuts har avlägsnats.

  1. Hantera läsrutan varsamt

Press-on linsen ska hanteras varsamt från att de ska plockas fram ur förpackningen till att de sitter placerade på glaset.

  1. Låt torka

Torktiden är drygt 12 timmar och kan börja användas därefter.

Flera användningsområden med press-on lins

Fördelen med att använda en press-on lins är att det går att använda på en rad olika typer av glasögon. Perfekt vid dykning eller visir som används i arbete där du behöver ta hänsyn till detaljer eller läsa instruktioner. Läsrutan är enkel att avlägsna och byta ut vid behov. Är linsen för stor går det att minska storleken med en sax.


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan