0 kr 0
Tillbehör  Linsartiklar

Linstillbehör

Sugpropp mjuka linser
Sugpropp för mjuka kontaktlinser
33 kr
Sugpropp hårda linser
Förenklar hanteringen av dina kontaktlinser
33 kr
LINS-PINCETTER SMÅ
Små pincetter för kontaktlinser
44 kr
Pincette för kontaktlinser
Hantera din kontaktlinser hygieniskt!
55 kr
Linsdosa
Linsfodral som sprider leenden!
38 kr
Linsdosa x2
Linsetuí 2 st.
28 kr
Linsdosa
Linsetuí 3 st.
92 kr
Linsdosa
Linsetuí 3 st.
92 kr
Linsdosa
Även för nattlinser, 3 st.
92 kr
Linsmatta för kontaktlinser
Förhindrar att kontaktlinser försvinner i tvättstället.
100 kr
Handdesinfektion alkogel
Desinficerande gel.
51 kr
Linsdosa vit
FÖR MJUKA & HALVHÅRDA LINSER
28 kr

Tillbehör till linser som du behöver

Många är vi som använder linser dagligen. Du har säkert en bra rutin när du ska sätta i, ta ur och rengöra linserna. För att underlätta linsanvändandet ytterligare har vi samlat ett stort sortiment av användbara linsartiklar. Här finns alla tänkbara tillbehör för linser, bland annat snygga linsetuier, smarta sugproppar samt ögonspeglar. En sugpropp är perfekt när du vill få upp linsen ur ditt linsetui på ett smidigt sätt. 

Rengöra dina kontaktlinser

Har du också varit med om att du tar upp linsen och försöker att rengöra den men ändå är det små gruskorn kvar? Att få linserna helt rena är viktigt men kan ibland kännas omöjligt. För att underlätta rengöringsprocessen erbjuder vi riktigt smarta linstvättar. Dessa ser ut som en liten dosa men inuti har du både pincett, etui samt en teknisk tvätt. För att använda linstvätten tar du upp linsen och lägger den i handen. Därefter har du på lite linsvätska och roterar fingret försiktigt på linsen. Häll sedan i linsvätska i linstvätten och placera linsen i. Sedan trycker du på den röda knappen. Linstvätten kommer då att börja vibrera och effektivt tvätta bort varenda resterande mikroskopisk smutspartikel.

Enklare hantering av linser

Användning av linser behöver inte vara svårt eller innehålla besvärliga moment. Smarta linstillbehör skapar enklare hanteringen och bidrar till ökad hygien. Olika typer av linspincett för att plocka ut linserna ur sitt etui, vilket minskar risken för att smuts från naglarna landar i dina linser. Inför en resa kan du välja bland flera snygga fodral och väskor. I dessa får du plats med alla linstillbehör för att kunna vårda dina linser också på semestern. Andra tillbehör är exempelvis linsmatta för kontaktlinser. Linsmattan placeras över avloppet så att kontaktlinsen inte försvinner av misstag i avloppet, söta linsfodral som sprider leenden och mycket mer därtill. Alltid produkter av högsta kvalitet och ett sortiment som löpande uppdateras med nya bra produkter!


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan