0 kr 0
Sol/Övriga glasögon  Solarieglasögon

Solarieglasögon

Filtrera Visa 1 artikel
1 artikel
Sortering:
Solarieglasögon
Solarieglasögon med "se igenom" fönster
91 kr

Behövs ögonskydd i solarium? 

Solar du ofta solarium? I så fall gäller det att du är noga med att skydda dina ögon. Även om du blundar och har smörjt in dig med solkräm kan ljuset skada ögonen. Eftersom ögonlocken är väldigt tunna behöver du ett extra skydd när du solar, både ute och i solarium. Här kan du hitta bra och bekväma solarieglasögon. Dessa är tillräckligt små för att inte lämna någon ful kant i din bränna, samtidigt som de skyddar dina ögon ordentligt. Det finns olika varianter av solarieglasögon, vissa är heltäckande vilket kan vara jobbigt om du vill kunna se ut. Vi erbjuder dock varianter med ett litet hål i. Då kan du se ut utan att riskera att skada ögonen.

Praktiska och säkra solarieglasögon

Oavsett om du solar solarium eller om du gillar att ligga ute och njuta av sommarsolen, är solarieglasögon alltid bra att ha. Vi erbjuder flera snygga färger och du kan själv välja om du vill ha snodden kvar eller ta av den. De solarieglasögon som vi erbjuder är 100 % UV-skyddade. Förutom att det är otroligt viktigt att skydda ögonen är det såklart minst lika viktigt att skydda huden. Kom alltid ihåg att sola måttfullt och smörja in dig med hög solskyddsfaktor. Solen är underbar men också farlig. Kolla in vårt övriga sortiment! 

Vi på Webboptik erbjuder allt från snygga och trendiga glasögon och solglasögon med eller utan styrka samt mängder av praktiska tillbehör för såväl glasögon som linser.


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan