0 kr 0
Tillbehör  Imskydd

Imskydd till glasögon

Filtrera Visa 5 artiklar
5 artiklar
Sortering:
Imskydd No Fog 60
Imspray med pumpflaska
95 kr
Imskydd No Fog 10 Gel
Imskydd för krävande aktiviteter
139 kr
IMSKYDD MIKROFIBERDUK
Mikroduk med imskyddsbehandling
95 kr
Doseringsflaska
249 kr
125 kr
KIT
PUTSKIT + NO FOG KIT
Optikputs & imskydd med fiberduk
150 kr
90 kr

Immiga glasögon är inte speciellt roligt, men det finns en lösning på problemet! Lösningen är att använda sig av någon typ av imskydd. Webboptik har ett varierat utbud med imskydd till glasögon som passar bra i olika sammanhang. Spray, gel, mikrofiberduk och våtservetter är några exempel på vad som finns i utbudet. Några produkter är tillverkade för extra krävande förhållanden som användning av munskydd och andra mer för att motverka imman som kan uppstå en regnig dag.

Olika typer av imskydd

Det finns flera typer av imskydd att välja mellan. Våtservetter som både rengör och har ett imskydd kommer i små förpackningar som är väldigt lätt att ha med sig i en väska, alltid redo att användas. Imspray är väldigt lätt att applicera på glasögon och används både till den dagliga rengöringen och för imskyddsbehandling av glasögonen. Gel är den variant som används vid lite tuffare förhållanden som sportaktiviteter och stora temperaturskillnader. Imskydd till glasögon riskerar inte att skada plast eller båge på något sätt.

Använda imskydd

Beroende på vilket typ av imskydd du väljer så kommer de att appliceras på lite olika sätt. Men det grundläggande arbetet är detsamma. Rengör och tvätta alltid glasögonen noga först för att få den absolut bästa effekten. Applicera sedan det imskydd som du har valt – respektive imskydd har en beskrivning hur detta steg genomförs korrekt. Låt sedan imskyddet alltid torka helt, oftast någon minut. Imskydd till glasögon kan användas varje dag vid behov.


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan