0 kr 0
Sol/Övriga glasögon  Skyddsglasögon

Skyddsglasögon med styrka

Skyddsglasögon med styrka
Skyddsglasögon med slipade glas
från 717 kr
MULTIFOCALA TECH 3-I-1 LÄSGLASÖGON
Multifokala läs-, hobby- och skyddsglasögon
388 kr
Skyddsglasögon utan styrka
Tuff båge med skyddsglas!
375 kr
Skyddsglasögon med styrka
Skyddsglasögon med styrka
517 kr
Sport Clear Pro Versatile
Med blåljusfilter för bättre synkomfort!
603 kr
SPORT CLEAR PRO BIFOCALS
Sportglasögon med klarglas och läsruta.
från 603 kr
52
Skyddsglasögon Metall
Skyddsglasögon med receptglas M
från 1 114 kr
54
Skyddsglasögon Metall
Skyddsglasögon med recetglas L
från 1 114 kr
54
Skyddsglasögon Plast-Enkelslipade
Skyddsbåge i plast. Medium.
1 950 kr
56
Skyddsglasögon Plast- Enkelslipade
Skyddsglasögon i plast storlek L
1 950 kr
FLIP-UP BLÅLJUSFILTER
Skydd mot det blå ljuset
425 kr
Cobra Solglasögon
Skyddklassade solglasögon lämpliga för arbete i olika miljöer. Fyra olika färger och ett alternativ med gula solglas för bilkörning dag eller natt.
388 kr
Skyddsglasögon med styrka camouflage
Kamouflagemönster lämplig vid jakt eller skytte.
785 kr

När ska skyddsglasögon användas?

Skyddsglasögon kan användas vid många olika tillfällen – vid allt från att hantera farliga ämnen, när det riskerar att flyga flisor eller olika sporter. Då finns det billiga och bra skyddsglasögon för varje tillfälle. Ett enkelt sätt att ta hand om och skydda ögonen vid alla typer av tillfällen.

En av de främsta orsakerna till att ögonskador uppstår är idrott. Ofta är det då barn och unga som drabbas. Vid bollsport som innebandy är det därför viktigt att skydda ögonen från yttre våld som en klubba eller boll. Vid situationer där det finns risk för skador är skyddsglasögon att rekommendera. 

Vilka typer av skyddsglasögon finns det?

Det finns flera typer av skyddsglasögon beroende på till vilken aktivitet de ska användas. Skyddsglasögon med styrka gör att dom kan bäras utan ett extra par glasögon under. Eyeguard är sportglasögon som har nackband för att sitta bra på huvudet också vid aktiv rörelse och risk för slag mot ansiktet. 

Hobby- och skyddsglasögon är bra glasögonskydd från flisor och annat som kan flyga. Glasen är tillverkade i ett segt och starkt material som klarar av att stå emot vid även tuffare tag. Många modeller har sidoskydd vilket även förhindrar att något kommer in från sidan. Att skydda ögonen på rätt sätt är idag lätt med skyddsglasögon av hög kvalitet.

Varför gula skyddsglasögon?

Gula skyddsglasögon har flera fördelar. Framförallt är de kontrasthöjande och kan hjälpa till att se bättre när det är lite mörkt. De hjälper kontrastseendet och minskar samtidigt eventuell bländning från annan belysning. Kontrastseendet hjälper till att se olika föremål som rör sig och kan användas vid utövande av sport och övriga tillfällen då skyddsglasögon krävs.

Slipade skyddsglasögon med gul ton blir snabbt en favorit hos många. I exempel ett garage eller på annan plats där belysningen lätt är lite dämpad hjälper det ögonen en bit på väg att tyda konturer. Ögat kan slappna av på ett helt annat sätt också i dämpad belysning.


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan