0 kr 0
Tillbehör  UV lampa

UV lampa

Filtrera Visa 1 artikel
1 artikel
Sortering:
UV Lampa
UV-lampa med 12 st. lysdioder.
95 kr

En UV-lampa har flera användningsområden och har en lång livslängd eftersom de drivs av strömsnåla LED-lampor. Kan användas från allt som att testa fotokromatiska glas till att upptäcka smuts. Det finns ett brett utbud av UV-lampor där antalet UV-lysdioder, storlek på lampan och andra egenskaper kan variera. Här kan du hitta den modell som bäst motsvarar dina behov. 

Använda en UV-lampa

Att komma igång och använda sig av en UV-lampa kräver inte några speciella förkunskaper. De flesta modeller fungerar precis som en vanlig ficklampa med en knapp för att slå på och av UV-lampan. UV-lampor drivs av vanliga batterier vilket normalt ej ingår. En UV-lampa kan användas till en rad olika saker.

 

  • Testa fotokromatiska glas – Färgskiftande glas som anpassar sig efter mängden UV-ljus i luften och blir både ljusare och mörkare av sig själv, optimalt vid tex bilkörning. Med hjälp av UV-lampan går det att få en uppfattning om glasets färgskiftningar.
  • Upptäcka smuts – Lys med ficklampan över golvet eller efter väggar och se hur smutsig det egentligen är.

Kontrollera märkning av sedlar – Om de mottagna sedlarna är äkta eller inte kan vara svårt och se med blotta ögat. Med hjälp av en UV-lampa går det att kontrollera märkningens äkthet.


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan