0 kr 0
Läsglasögon  Belysning / hårt fodral

Glasögon fodral och belysning

48
ADRIAN Cigarr
Läsglasägon med hårt cigarr fodral. Utan front.
165 kr
48
SEBASTIAN
Läsglasögon med praktiskt cigarr-fodral. Med front.
165 kr
75 kr
MULTIFOCALA TECH 3-I-1 LÄSGLASÖGON
Multifokala läs-, hobby- och skyddsglasögon
388 kr

Läsglasögon är för många ett måste, en stor hjälp i vardagen. Men precis som andra glasögon är även läsglasögon mycket ömtåliga. Se till att skydda dina glasögon med ett hårt fodral. Här har vi samlat alla våra läsglasögon med hårt fodral så att du enklare ska kunna välja. För att du alltid ska kunna få med dig dina glasögon är de mycket små när du väl vikt ihop dem. Våra hårda fodral påminner om ett cigarrfodral och tar ingen plats alls. Kom ihåg att vi även erbjuder många andra varianter av läsglasögon, bland annat praktiska varianter som du kan vika ihop, som saknar skalmar och som har inbyggd belysning. Dessutom kan du köpa glasögonfodral separat hos oss, perfekt om du behöver ett extra.

 

Snygga läsglasögon med hårt fodral

Läsglasögon är för många ett måste, en stor hjälp i vardagen. Men precis som andra glasögon kan även läsglasögon vara mycket ömtåliga. Se till att skydda dina glasögon med ett hårt fodral så håller de även formen bättre. Här har vi samlat alla våra läsglasögon som säljs ihop med hårda fodral så att du enklare ska kunna välja. För att du alltid ska kunna få med dig dina glasögon är de mycket små när du väl vikt ihop dem. Våra hårda fodral påminner om ett cigarrfodral och tar ingen plats alls. Kom ihåg att vi även erbjuder många andra varianter av läsglasögon, bland annat praktiska varianter som du kan vika ihop och som saknar skalmar. Dessutom kan du köpa glasögonfodral separat hos oss, perfekt om du behöver ett extra.

Köp läsglasögon och fodral online 

Hos oss på Webboptik kan du enkelt köpa trendiga, bekväma och kvalitativa läsglasögon i olika varianter. Att köpa ett par läsglasögon med hårt fodral som tillbehör är smart eftersom det passar perfekt i storlek och priset dessutom är väldigt billigt. Att handla glasögon och tillbehör online är väldigt smidigt. Bläddra i vårt breda sortiment redan idag och hitta de läsglasögon som passar dig bäst. Att handla glasögon online hos oss på Webboptik är både tryggt och enkelt.


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan