0 kr 0
Sol/Övriga glasögon  Gula kontrasthöjande

Gula kontrasthöjande

62 x 54 mm
FLIP-UP GULA KONTRASTHÖJANDE
Flip up med kontrasthöjande glas
425 kr
60 x 36 mm
FLIP-UP GULA POLARISERANDE
Kontrasthöjande gula flip-up
425 kr
60 x 38 mm
FLIP-UP GULA -Kontrasthöjande
Kontrasthöjande flip-up
368 kr
135 x 50 mm.
Gula glasögon 135 X 50
Gula kontrasthöjande glasögon
från 504 kr
144 X 42 MM
Gula Glasögon 144 X 42
Gula kontrasthöjande glasögon
från 504 kr
142 X 54 mm
Gula glasögon XL 142 X 54
Kontrasthöjande gula glas
från 504 kr
Kontrasthöjande
SPORT VISION VERSATILE
Med kontrashöjande glas
675 kr
55
AW Sol Gul

Snygga glasögon med gula linser

580 kr
Cobra Solglasögon
Skyddklassade solglasögon lämpliga för arbete i olika miljöer. Fyra olika färger och ett alternativ med gula solglas för bilkörning dag eller natt.
388 kr
Enkla fit over
Gula glasögon 135X42
Kontrasthöjande gula glas
289 kr
54
Jon F0143
Inklusive ett magnetiskt sol-clip
från 1 300 kr

Gula kontrasthöjande glasögon

När snön ligger vit eller dimman tät kan det vara både svårt och ansträngande att se kontraster. De hjälper dessutom till att filtrera bort det blå ljuset från datorskärmar som annars kan leda till huvudvärk och trötta ögon.  Vid bilkörning, en heldag med skidor eller arbete vid datorn är några av tillfällena där kontrasthöjande glasögon passar utmärkt att använda.

Kontrasthöjande glasögon

Kontrasthöjande glasögon har ett gult glas som hjälper till att förbättra kontrast och konturer. Det kan vara till stor hjälp oavsett om du kör bil eller åker skidor. Istället för att all snö smälter ihop till en bländande massa kommer du att kunna urskilja konturer på ett mycket mer avslappnat sätt. Välj mellan vanliga kontrasthöjande glasögon eller gula clip-on. Kontrasthöjande glasögon går att få med styrka om du önskar, välj vilken styrka vid beställning. Clip-on är en smart lösning där du fäster ett gult glas direkt på dina befintliga glasögon. Snabbt att fälla upp och ned vid behov och du behöver inte ha med dig flera par glasögon när du är ute på.

Blåljus från skärmar

Idag tillbringar vi mycket tid vid skärmar – datorer, mobiltelefoner och tv-apparater är några exempel. Det är både arbete och fritid som gör att vi spenderar mycket tid vid skärmen. Blåljus från dator kan vara väldigt ansträngande för ögonen och leda till trötthet i ögonen och huvudvärk. Genom att använda dessa glasögon så filtreras blåljuset bort och det blir en behagligare stund vid skärmen för ögonen. Värt att prova om du ofta har huvudvärk och trötta ögon!


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan