0 kr 0
Sol/Övriga glasögon  Sminkglasögon

Sminkglasögon och sminkspeglar

Alla styrkor
SMINKGLASÖGON CERISE
Modell där glasen både går att vika upp och ner. Även med receptglas!
från 523 kr
+1,5-+3,0
SMINKGLASÖGON FILIPPA
10X
SMINKSPEGEL ALICE 10 X
Sminkspegel med sugpropp
55 kr
10X
SMINKSPEGEL 10X MED SUGPROPP
Liten sminkspegel 90 mm
88 kr
7X
SMINKSPEGEL 7X MED SUGPROPP
Spegel med förstoring att fästas på väggen.
150 kr
5X
SMINKSPEGEL 5X MED SUGPROPP
Spegel med förstoring att fästa på väggen
100 kr
89 kr
4X
SMINKLINS
Placera på spegel - enklare sminkning och rakning.
288 kr

Sminkglasögon och sminkspeglar

Se ordentligt med sminkglasögon eller sminkspegel

Oavsett om du ska sminka dig, sätta i linserna eller raka dig behöver du kunna se ordentligt. Ibland duger inte en vanlig spegel, du ser helt enkelt inte tillräckligt bra. Vi har samlat ett stort sortiment med riktigt smarta och användbara sminkglasögon och sminkspeglar. Våra produkter har förstoring från 3x upp till 10x. Förutom vanliga sminkspeglar som du kan fästa på väggen i badrummet erbjuder vi även smarta sminkglasögon som du tar på dig. Vi har bland annat varianter på sminkglasögon med endast ett öga. Tanken är att du ska se ordentligt med det ena ögat samtidigt som du sminkar det andra. Glaset går enkelt att flytta från det ena ögat till det andra för att du lättare ska kunna sminka ett öga i taget och se bra.

Sminkglasögon ger flexibilitet

När du är ute och reser och inte har tillgång till en bra sminkspegel kan det istället vara bra med ett par flexibla sminkglasögon. Många tycker att det kan vara krångligt att sätta i linserna. Med en sminkspegel eller ett par sminkglasögon blir det mycket enklare, eftersom du får en rejäl förstoring och därmed ser ordentligt. Ett par sminkglasögon tar inte större plats än ett par vanliga glasögon och är således enkla att ha med sig i handväskan. Ta gärna en titt på våra glasögonfodral också för att kunna bära med dig sminkglasögonen vart du än går.

Sminkspegel med förstoring

I vårt utbud av sminkspeglar kan du garanterat hitta en produkt som passar dig perfekt. En klassisk sminkspegel är perfekt att sätta upp i badrummet. Våra speglar som förstorar har sugproppar på baksidan för att lätt kunna fästa på din vanliga spegel. Varje morgon kommer du se perfekt när du lägger din make up. Vi har både lite finare och lite enklare varianter för att passa dina behov. Antingen du vill ha en mer permanent spegel i ditt badrum eller om du vill ha med dig en tålig spegel när du reser. Att se dåligt på nära håll när man ska sminka sig eller raka sig kan vara lite frustrerande varför vi vill hjälpa dig till en enklare vardag. Hör gärna av dig om det är något du saknar eller om vi kan hjälpa dig på ytterligare sätt.

 


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan