0 kr 0
Läsglasögon  Flip-Up

Flip-up läsglasögon

Filtrera Visa 3 artiklar
3 artiklar
Sortering:
58
FLIP-UP Large
Om du behöver extra addition.
315 kr
55
FLIP-UP Medium
Flip-up med styrka
315 kr
40
FLIP-UP Small
Flip-up med styrka
315 kr

Att ständigt växla mellan ett par vanliga glasögon och läsglasögon kan vara frustrerande och väldigt opraktiskt i längden. Lösningen kan vara att använda sig av flip-up läsglasögon då de blir ett komplement till ordinarie glasögon. De fästs på de vanliga glasögonen med en smidig flip on teknik. Det vill säga enkla klämmor som gör att läsglasögonen enkelt kan fällas upp och ner efter behov av att användas.

Välj rätt uppfällbara läsglasögon

Komplettera de vanliga glasögonen med uppfällbara läsglasögon vid behov, de vanliga glasögonen kanske är för svaga eller sakna en läsruta. Då varje öga är unikt är det viktigt att hitta den styrka som motsvarar dina behov för att ge bästa stöd och hjälp. Flip-up glasögon finns också i flera olika storlekar – small, medium och large. Samtliga modeller av flip-up glasögon har tydliga mått angivna. Mät dina ordinarie glasögon för att matcha storleken på bästa sätt.

Fördelar med flip up läsglasögon

Vanliga glasögon kan ha en läsruta som är inslipad för den som har behov och används genom att titta neråt i glasögonen. Med ett par flip-up läsglasögon täcker läsglaset hela ögat och fungerar oavsett om du tittar nedåt i en tidning eller uppåt för att skruva i en skruv. Det ger en större frihet samtidigt som det bara är att fälla upp den smarta flip on lösningen om det för tillfället inte behövs läsglasögon. Släpa inte på flera par glasögon och kämpa med att hela tiden byta mellan dem, flip-up läsglasögon gör livet mycket enklare!


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan