0 kr 0
Förstoring

Många användningsområden för förstoring

Lupp, pannlupp och förstoringsglas är tre exempel på hjälpmedel som förstorar. De hjälper ögat att se små detaljer och liten text. Förstoring kan användas inom många områden – det är bara fantasin som sätter gränser. I vardagen kan det vara allt från att läsa tidningen till att granska varje blad på en blomma.

Att i vardagen inte kunna njuta av en bok eller läsa dagstidningen kan vara besvärligt. Det finns som tur är bra hjälpmedel att använda sig av. Luppar och annan typ förstoring som enkelt kan följa med i väskan. Vi har ett brett sortiment av produkter inom kategorin förstoring.

Så använder du en Lupp

Lupp är en positiv lins som förstorar när det placeras nära ett objekt. Pannlupp är en smart uppfinning för dig som vill ha tillgång till bra förstoring och samtidigt ha händerna fria. En pannlupp fästs och fungerar ungefär som en pannlampa med ett band runt huvudet. Då skapas ett förstoringsglas samtidigt som du kan använda båda händerna för att exempelvis sticka.

En lupp är enkel att använda och kan användas i de flesta situationer. Vi säljer luppar med olika mycket förstoring. Det finns även förstoringsglas med inbyggd belysning för att kunna läsa i alla miljöer.

Olika sorters glas som förstorar

Det finns mycket mer än bara förstoringsglas som hjälper till att förstora. Sminkspegel från 5X förstoring och uppåt, både modeller att placera fristående på bord samt att fästa på vägg. Monokel och tillbehör som monokelsnodd för att tryggt ha den fäst på kläderna eller runt halsen när du snabbt och enkelt behöver förstora någon detalj.

Till glasögon går det att köpa clip-on förstoring med eller utan belysning. Enkelt att använda när extra mycket förstoring krävs. Ett bra komplement till någon av de greppvänliga förstoringsglas som finns med olika styrkor. Låt bra förstoringsglas bli en naturlig del i livet, Webboptik säljer produkter av högsta kvalitet.    


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan