Fraktfritt över 400 kr
Startsida / Läsglasögon / Utan skalmar

Utan skalmar

Utan skalmar

KAMPANJ LÄSGLASÖGON: HANDLA LÄSGLASÖGON FÖR MINST 499 KR SÅ FÅR DU ETT PAR PRAKTISKA GOOGLEYES GRATIS (ORDINARIE PRIS 95KR)!

Läsglasögon - alltid nära tillhands! Kanske för mobilen eller lunchmenyn! Skalmlösa modeller att fästa på näsan, som en modern pincené. 

 

Letar du efter ett par smidiga, snygga och användbara läsglasögon? Vi erbjuder riktigt smidiga läsglasögon utan skalmar. Dessa gör det extra enkelt att alltid få med dig dina glasögon vart du än ska. Kolla in våra läsglasögon ”Eyecard”, dessa har samma storlek som ett vanligt kreditkort och du kan enkelt få med dig glasögonen genom att alltid ha dem i plånboken. Genom att fästa glasögonen på näsan får du båda händerna fria och kan köra bil, läsa tidningen eller lösa korsord. Vi har även andra varianter av läsglasögon utan skalmar som mer påminner om vanliga glasögon. Dessa sitter bekvämt på näsryggen tack vare en silikonsadel.

 

Praktiskt och smidigt med läsglasögon utan skalmar

För dig som uppskattar när glasögonen är smidiga och lätta att få med i väskan är ett par läsglasögon utan skalmar rätt val. Dessa tar ingen plats och är samtidigt bekväma att bära. Kom ihåg att vi även erbjuder mängder av andra smarta och praktiska produkter. Vad sägs exempelvis om förstoringsluppar, extra nässkydd eller imskydd? Det är endast några av våra smarta produkter och tillbehör. Vi har även ett stort sortiment för dig som använder linser eller som tränar. Kanske behöver du flera olika par läsglasögon? Varför inte ha ett par i sovrummet, ett i köket och ett par som du kan ta med dig? Vi erbjuder vanliga läsglasögon i olika styrka och även läsglasögon med belysning.

 

2 artiklar Sortering: Standard Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Läsglasögon
Eyecard
Ett smart och praktiskt förstoringsglas att sätta på näsan - inte större än ett kreditkort!
75 kr
Läsglasögon
KAMPANJ
googleyes
Skalmlösa läsglasögon, en modern pincené.
95 kr


Stäng