0 kr 0
Läsglasögon
46
Läsglasögon ADAM
Klassisk design med modern framtoning.
225 kr
44
Läsglasögon Fred
Transparenta färger. Liten och nätt.
175 kr
49
§Läsglasögon Elias
Smal kvalitetsbåge i tålig metall
205 kr
50
Joy Slim läsglasögon
Snygg och praktisk modell
165 kr
LÄSRUTA PressOn
3M PressOn lins
395 kr
48
Brooklyn
Unisex modell i metall
202 kr
47
Läsglasögon Senator
Populära läsglasögon med rund form. Passar både dam och herr.
från 275 kr
MONOKEL
Monokel utan korg. Beställ önskad styrka!
664 kr
51
HASSE Medium
Stadig metallbåge med styrka +1,0 - +4,0
105 kr
48
VIKTOR
Läsglasögon i rund Panto form.
från 276 kr

På Webboptik hittar du ett brett utbud av designade läsglasögon för både dam och herr, liksom mängder av snygga unisexbågar som passar alla. I sortimentet finns drygt 1 200 varianter att välja mellan – runda som kantiga, metall som plast, enkla som progressiva. Vi har läsglasögon med styrka och ren förstoring, kombinerade läs- och solglasögon, terminalglasögon med blåljusfilter, smarta Hi-Techmodeller med anti-reflexbehandlade glas och mycket mer. 

Botanisera bland moderiktiga designbågar, skalmfria, vikbara och belysta modeller, klassiska monoklar och sköna Koala läsglasögon med flexibla komfortskalmar som lätt kan hängas runt halsen när de inte sitter på näsan. Oavsett vilken typ av läsglasögon du behöver och föredrar så finner du dem hos oss. Använd filtreringsverktyget nedan för att hitta dina favoriter! (Siffran i respektive bild anger glasets bredd i millimeter.)

Läsglasögon med din styrka

Översynt eller närsynt? Via Webboptik kan du köpa både enkelslipade, bifokala och progressiva läsglasögon med din styrka direkt online. Våra läsglasögon går att få i de flesta styrkor mellan +1,00 och +4,00 dioptrier. Vi kan även erbjuda receptglas med högre styrkor.

När du beställer läsglasögon är det viktigt att se till att välja en styrka och slipning som passar din lässtil. Enkelslipade läsglasögon ger jämn synskärpa genom hela linsen, medan bifokala läsglasögon endast erbjuder styrka i en avgränsad ruta i nedre delen av glaset. Progressiva läsglasögon har en mjuk, steglös övergång mellan de olika styrkorna och kallas även multifokala, när- eller arbetsprogressiva glasögon. Nederdelen av glaset är anpassad för ett läsavstånd på ca 40 cm, medan överdelen ger synskärpa på upp till en meter. Med en progressiv modell får du både läsglasögon och terminalglasögon i samma båge! Välkommen att hitta ett passande par för just dig.

 


  • Stort sortiment
  • Låga priser
  • Fraktfritt över 400kr
  • Glasögontillbehör i mängder

Din kundvagn(0 st )

Varukorgen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan